Evaluatie www.profielwerkstuk.nl

Om de website nog beter te maken voor docenten en leerlingen, zijn we bezig met het evalueren van de website, en zouden graag de meningen van docenten, decanen en leerlingen meenemen in onze evaluatie. Tijdens de evaluatie verzamelen we de input van docenten, decanen en leerlingen over de huidige staat van profielwerkstuk.nl. Daarnaast zijn we benieuwd hoe docenten het begeleiden van een PWS ervaren.

De evaluatie bestaat uit een enquête en een interview of focusgroepen. Als u interesse hebt in deelname aan deze evaluatie kan u uw contactgegevens achterlaten via onderstaande link. Daarna nemen wij contact met u op over de details van uw mogelijke deelname (u kan dan alsnog afzien van uw deelname). Samen maken we het profielwerkstuk proces leuker en beter!

Deze evaluatie wordt uitgevoerd in samenwerking met studenten van de Technische Universiteit Eindhoven. Studenten Thijs en Filip studeren industrieel ontwerpen, maar hebben ook ervaring met- en passie voor onderwijs. Thijs en Filip doen voor deze evaluatie een analyse van de huidige website, betrekken de websitegebruikers (docenten, leerlingen en pws-coordinatoren), en zetten verzamelde data om in een rapport over de website.

Deelnemen kan eenvoudig via deze link.

Vragen? Neem contact op met Thijs via t.j.hendal@student.tue.nl.